На гірськолижному курорті побили сина депутата

Читать на русском
У ніч на суботу, 3 лютого, на гірськолижному курорті Буковель побили сина обласного депутата від Батьківщини Володимира Селянського Олександра.
Фото - Facebook Володимира Селянського

У ніч на суботу, 3 лютого, на гірськолижному курорті «Буковель» побили сина обласного депутата від «Батьківщини» Володимира Селянського Олександра.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 6 лютого, передає «Слово і Діло».

У ніч на суботу, 3 лютого, на гірськолижному курорті Буковель побили сина обласного депутата від Батьківщини Володимира Селянського Олександра.
Олександр Селянський

За його словами, син пішов зі своєю дівчиною до місцевого клуба «Бука», пізніше біля бару почалася бійка, його син покликав охорону й допомагав розбороняти учасників.

«Згодом Саша вийшов до ресепшена, бо його знайомих із Києва не пускали всередину. Він запитав у охорони, чи можуть ті зайти. Охорона відреагувала миттєво – один із «секьюріті» вдарив Сашу кулаком в обличчя, він втратив орієнтир, потім взяли за голову й вдарили коліном прямо в ніс. Після цього мій син упав на якусь полицю й втратив свідомість, потім Сашу били ногами!», – написав Селянський.

Журналісти «Слова і Діла» також намагаються зв'язатися з політиком, нардепом і співвласником гірськолижного курорту «Буковель» Олександром Шевченком, щоб він прокоментував слова Селянського.

Раніше повідомлялося, що син нардепа Ігоря Попова намагався пограбувати магазин. 29 листопада 2017 року Оболонський районний суд Києва під час засідання обрав для сина нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова Богдана запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: