У Росії зіткнулися два винищувачі Су-34 – СМИ

Читать на русском
Два винищувачі-бомбардувальники Су-34 зіткнулися в повітрі під час польотів над Татарською протокою в Хабаровському краї.
Винищувач-бомбардувальник Су-34.Фото ТАСС.

Два винищувачі-бомбардувальники Су-34 зіткнулися в повітрі під час польотів над Татарською протокою в Хабаровському краї.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив у п'ятницю, 18 січня, ТАСС, посилаючись на джерело в силових структурах регіону.

Оприлюднили фото з місця аварії Су-27Scramble були представлені фотографії аварії літака Су-27 в Україні, в результаті якого загинув пілот.

«За попередніми даними, аварія сталася над Татарською протокою. Неподалік від селища Нельма Радянсько-Гаванського району зникли з радарів два Су-34, ймовірно, вони зіткнулися в повітрі», – йдеться в повідомленні.

Проводиться пошукова операція, доля екіпажів встановлюється. Як раніше повідомило ТАСС джерело в силових структурах регіону, екіпаж одного літака катапультувався.

Нагадаємо, 15 грудня в Житомирській області під час планових польотів розбився літак Су-27. Під час катастрофи Су-27 загинув військовий льотчик першого класу майор Олександр Фоменко.

Розслідування аварії ведуть військова прокуратура та слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР), відкрите кримінальне провадження за ст. 416 КК України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Раніше військовий літак РФ впав у Азовське море.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: