Вибух у російському місті Шахти: зросла кількість загиблих

Читать на русском
Кількість загиблих від обвалу частини багатоповерхового будинку в російському місті Шахти зросла з двох до чотирьох осіб.

Кількість загиблих від обвалу частини багатоповерхового будинку в російському місті Шахти зросла з двох до чотирьох людей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив журналістам у вівторок, 15 січня, начальник управління МНС у Ростовській області В'ячеслав Бутко, передає російська інформагенція «Інтерфакс».

Вибух у Магнітогорську: слідчі відкинули одну з версій трагедіїРосійські слідчі не виявили слідів вибухових речовин на фрагментах із місця вибуху житлового будинку в Магнітогорську.

«Виявлені тіла ще двох загиблих, усі вони мешкали в квартирі №58. Це чоловік і жінка. Залишається невідомою доля ще однієї людини», – сказав він.

За словами заступника губернатора Ростовської області Вадима Артемова, шукають дочку господарів 58-ї квартири.

Бутко висловив надію якомога скоріше знайти тіло загиблої дівчини й завершити пошукові роботи.

Нагадаємо, через вибух побутового газу в місті Шахти Ростовської області зруйновані чотири квартири. Раніше повідомлялося, що загинула жінка, двоє людей ушпиталені.

Для мешканців будинку розгорнули пункт тимчасового розміщення, з будівлі евакуювали 140 осіб.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в російському місті Магнітогорську вибух зруйнував цілий під'їзд у житловому будинку. Тоді рятувальники витягли з-під завалів тіла 39 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: