В Україні оголосили штормове попередження

Читать на русском
Cьогодні до кінця дня в західних, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, що відповідає першому рівню рівню небезпеки – жовтому.
Ілюстративне фото.

В Україні в середу, 16 січня, оголосили штормове попередження.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Погода в Україні: мокрий сніг і невеликий морозУ вівторок, 15 січня, на заході країни синоптики прогнозують слабкий сніг, а на сході і півдні - сніг із дощем. На півночі в центрі і півдні України буде хмарно.

Як зазначається, сьогодні до кінця дня в західних, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, що відповідає першому рівню рівню небезпеки – жовтому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 16 січня, на заході України очікуються дощі з мокрим снігом, на решті території переважно без опадів, температура повітря вдень місцями підніметься до +3. У Києві сьогодні опадів не очікується, вдень від -1 до -3, вночі від -5 до -7, вітер західний, 7-12 м/с.

Так, у зв'язку зі снігопадами та хуртовинами в горах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей оголошена сніголавинна небезпека третього рівня. Крім того, в гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги.

Як відомо, Супрун розповіла, як впоратися з перевтомою після свят.

Також у МОЗ порадили, як не змерзнути.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: