Трамп відкинув звинувачення в роботі на Кремль

Читать на русском
Глава США Дональд Трамп заперечує інформацію про його можливі прямі зв'язки з російським урядом.

Президент США Дональд Трамп заперечує інформацію про розслідування ФБР про його можливі прямі зв'язки з російським урядом, заявивши, що «ніколи не працював на Росію».

Як пише «Слово і Діло», таку офіційну заяву він озвучив у понеділок, 14 січня, перед відльотом у Новий Орлеан, повідомляє Укрінформ.

Трамп пообіцяв оприлюднити протоколи розмов із ПутінимПрезидент США Дональд Трамп заявив, що оприлюднить детальні протоколи особистих переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

«Я ніколи не працював на Росію, і ви знаєте відповідь на це краще, ніж будь-хто», - запевнив Трамп у бесіді із журналістами біля Білого дому.

При цьому озвучену раніше в ЗМІ інформацію про можливі прямі зв'язки з Росією він назвав «великим обманом» і «містифікацією».

Раніше впливове американське видання The New York Times розмістило публікацію про контррозвідувальне розслідування ФБР про можливі прямі зв'язки Трампа з росіянами після того, як він звільнив главу Бюро Джеймса Комі. До цього не було відомостей про це розслідування в США.

Також повідомлялося, що ведучий телеканала Fox News запитав президента США Дональда Трампа, чи працював він колись на Росію, проте президент не дав однозначної відповіді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: