Трамп пообіцяв оприлюднити протоколи розмов із Путіним

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що оприлюднить детальні протоколи особистих переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

Президент США Дональд Трамп заявив, що оприлюднить детальні протоколи особистих переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу Fox News, пише «Слово і Діло».

На питання журналіста, чи готовий він піти на такий крок, американський лідер відповів ствердно, додавши, що йому «все одно».

Трамп також розповів, що на зустрічі з Путіним в Гамбурзі влітку 2017 року в них відбулася «відмінна» бесіда, в ході якої вони обговорювали ситуацію в Ізраїлі і «багато інших речей».

Президент США зробив висновок, що «нічого не приховує» від своєї адміністрації.

13 січня співголова комітету палати представників США у закордонних справах Еліот Енгель заявив, що комітет має намір провести слухання щодо зустрічей Трампа і Путіна.

Раніше газета The Washington Post з посиланням на джерела повідомила, що зустрічі з Путіним президент США проводив без своїх помічників і вилучав записи розмов у перекладачів, в результаті чого нібито навіть в засекречених файлах немає детальних даних про розмови двох лідерів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: