Трамп прокоментував чутки про приховування деталей його бесід з Путіним

Читать на русском
Американський лідер підкреслив, що не таїв від членів адміністрації деталі переговорів з російським колегою.

Президент США Дональд Трамп заявив, що не приховує деталі бесід з російським президентом Володимиром Путіним.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу Fox News, передає Слово і Діло.

  Нагадаємо, раніше газета The Washington Post повідомила, що Трамп приховав від адміністрації подробиці своїх розмов з Путіним, внаслідок чого навіть в засекречених файлах в США не виявилося жодного деталізованого запису розмов у п'яти місцях за останні два роки.   «Я нічого не приховую. Washington Post - це лобісти (компанії) Amazon», - зазначив американський лідер.

Трамп скасував зустріч із Путіним. Чому та чи є це сигналом про ізоляцію РФ?Президент США Дональд Трамп повідомив, що скасовує зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G20 в Аргентині через інцидент у Керченській протоці.
  Він підкреслив, що з лідерами всіх країн проводить переговори один на один без делегацій, проте «ніхто не говорить про це».

«У мене було багато зустрічей тет-а-тет, і ніхто ніколи про них нічого не говорив. Але коли справа стосується Путіна, вони кажуть: «Про що вони розмовляли?» - зазначив Трамп.

Відзначимо, на початку липня 2017 відбулася перша зустріч Трампа і Путіна. Тоді сторони обговорили, зокрема, врегулювання ситуації в Україні.

Нагадаємо, нещодавно радник Трампа з питань нацбезпеки Джон Болтон заявив, що зустріч президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна не буде можлива до тих пір, поки Росія не звільнить українських моряків, захоплених у полон в Керченській протоці.

Раніше Трамп скасував зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним через ситуацію в Керченській протоці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: