Зведення ООС: 10 обстрілів, один поранений

Читать на русском
Бойовики за день, 12 січня, 10 разів провели обстріли позицій українських військових в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Бойовики за день, 12 січня, 10 разів провели обстріли позицій українських військових в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ООС.

Повідомляється, що бойовики двічі провели обстріл українських позицій з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка. Також поблизу міста Авдіївка бойовики двічі вели вогонь з гранатометів, тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу села Піски. У районі селища Лебединське бойовики провели обстріл зі стрілецької зброї й гранатометів.

Також окупанти здійснили обстріли позицій українських військових в районі Новгородського з БМП-2 та в районі селища Новотошківське з великокаліберних кулеметів.

«Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - повідомили в ООС.

Нагадаємо, бойовики в черговий раз обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ. Повідомляється, що збройні формування РФ і їх найманці на Донбасі продовжують обстрілювати і навмисно грубо перешкоджати використанню безпілотних літальних апаратів СММ ОБСЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: