НП у Магнітогорську: кількість загиблих досягла 27 людей

Читать на русском
Унаслідок обвалення під'їзду житлового будинку в російському Магнітогорську загинули 27 осіб: троє дітей, 14 жінок і десять чоловіків.

Кількість загиблих унаслідок обвалення під'їзду житлового будинку в російському Магнітогорську досягла 27 осіб, з яких троє дітей, 14 жінок і десять чоловіків.

Як пише «Слово і Діло», про це з посиланням на прес-службу уряду Челябінської області РФ повідомляє в середу, 2 січня, РБК.

Момент вибуху в Магнітогорську потрапив на відеоУ Мережі з'явилося відео з моментом вибуху, який у понеділок, 31 грудня, стався в багатоповерховому будинку російського Магнітогорська Челябінської області.

Відомо, що внаслідок обвалення постраждали п'ятеро людей, у тому числі 11-місячне немовля. Зараз усі поранені перебувають у медзакладах, їхньому життю ніщо не загрожує. Одного з постраждалих виписали з лікарні 2 січня.

Як повідомляється, на цей момент упізнано 21 людину з тих, кого рятувальники витягли з-під завалів. Триває пошук ще 14 мешканців, зниклих безвісти.

Зазначено також, що Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за статтею про заподіяння смерті з необережності двом і більше особам. У Челябінській області 2 січня оголошено жалобу.

Нагадаємо, 31 грудня в Магнітогорську завалився під'їзд багатоквартирного житлового будинку.

За попередніми даними, вибух у Магнітогорську стався через витік газу. Вцілілі мешканці розповіли журналістам, що «газом смерділо так, що очі сльозилися».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: