У Сумській області податківець попався на хабарі в десятки тисяч

Читать на русском
У Сумській області в п'ятницю, 11 січня, на хабарі в 90 тисяч гривень затримали чиновника обласного управління Державної фіскальної служби.

У Сумській області в п'ятницю, 11 січня, на хабарі в 90 тисяч гривень затримали чиновника обласного управління Державної фіскальної служби.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

Голову Донецького облавтодору затримали за великий хабарПравоохоронці викрили керівника дочірнього підприємства Донецький облавтодор ВАТ ДАК Автомобільні дороги України Ігоря Закутаєва і юриста цього ж підприємства у хабарництві.

Зазначається, що чиновник після проведення перевірки на підприємстві вимагав у керівництва хабар за зменшення суми донарахувань податків.

«11 січня 2019 року під час отримання 90 тисяч гривень зазначена особа затримана в порядку ст. 208 КПК України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового утримання», - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про повідомленні затриманому про підозру. Зловмиснику загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше в Харківській області прикордонник намагався підкупити свого колегу. Він пропонував хабар за сприяння в незаконному переміщенні товарів через кордон України.

А у Вінницькій області затримали на хабарі керівницю Держгеокадастру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: