Полторак відправив у відставку держсекретаря Міноборони

Читать на русском
Міністр оборони Степан Полторак відправив у відставку державного секретаря міністерства генерал-полковника Олександра Дубляна.

Міністр оборони Степан Полторак відправив у відставку державного секретаря міністерства генерал-полковника Олександра Дубляна.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, пише «Слово і Діло».

Полторак просить більше грошей на оборону. Куди насправді «зникають» кошти?Виділених коштів недостатньо на закупівлю озброєння й техніки, а також на інфраструктурні проекти, вважає голова Міноборони.

«У Міністерстві оборони України відбувся урочистий ритуал проводів державного секретаря міністерства оборони в зв'язку зі звільненням з військової служби», - вказує відомство.

Олександр Дублян ніс військову службу 37 років.

«У мене сьогодні (17 листопада, - ред.) особливий день - завершення проходження служби як військовослужбовця Збройних сил України. За 37 років військової служби життя була не простим. Я не відмовлявся від місць проходження служби, з посад, виконував обов'язки і накази», - заявив він і підкреслив, що в останні 26 років головним пріоритетом його роботи було служіння українському народу.

«Спасибі за довіру працювати і служити в ім'я українського народу. Я дякую солдатам, сержантам, офіцерам, генералам, працівникам, які проходили зі мною службу. Найскладніші роки - це останні п'ять років служби. Я дякую Вам, шановні колеги за підтримку і допомогу, спасибі рідним і близьким за розуміння і терпіння», - підкреслив він у своїй прощальній промові.

Олександр Дублян був призначений держсекретарем Міноборони в грудні 2016 року. Також із 7 жовтня 2015 року він обіймав посаду заступника міністра оборони. Раніше Дублян займав посаду начальника військової служби правопорядку в Збройних силах країни і брав участь у бойових діях в Афганістані та в антитерористичній операції на сході України.

Нагадаємо, Полторак просить більше грошей на оборону.

Раніше повідомлялося, Полторак повідомив, що отримав важливі поради від радників НАТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: