У «Борисполі» вимушено приземлився пасажирський літак

Читать на русском
Пасажирський літак, який прямував з Єгипту, вчора, 11 січня, здійснив вимушену посадку у аеропорту Бориспіль.

Пасажирський літак, який прямував з Єгипту, вчора, 11 січня, здійснив вимушену посадку у аеропорту «Бориспіль».

Як пише «Слово і Діло», про це у коментарі РБК-Україна розповіла пресс-секретар аеропорту «Бориспіль» Тетяна Ярош.

У «Борисполі» здійснив жорстку посадку літакУ міжнародному аеропорту «Бориспіль» відбулася аварія літака через жорстку посадку. Частина рейсів відправляють до Харкова і Одеси.

Зокрема, вона зазначила, що літак, який прямував рейсом «Шарм-ель-Шейх - Запоріжжя» вчора здійснив вимушену посадку в аеропорту «Бориспіль».

«Це сталось через складні метаумови аеропорту приземлення .Не можна сказати, що таких випадків стається багато. Але на все впливає погода. Якщо є погіршення погодніх умов, то, авжеж, літаки вимушені обирати запасні аеропорти», - розповіла Ярош.

За її словами, пасажири літака з Єгипта після цього добиралися до Запоріжжя автобусом.

«Після приземлення літака, вже саме авіакомпанія вирішує яким чином доставляти пасажирів до місця призначення, яке зазначено у квитках. Зазвичай, це автобусні перевезення», - додала вона.

Зазначимо, в Україні у найближчі дні очікуються снігопади і похолодання, зокрема, вночі місцями температура повітря опуститься до -16 градусів морозу.

Нагадаємо, через погіршення погодних умов можливі затримки доставки пошти у Дніпропетровській, Кіровоградській, Харківській, Полтавській, Луганській, Запорізькій та Черкаській областях.

Як повідомлялося, 12 січня 2019 року, в Україні місцями очікується сніг, температура повітря вдень місцями знизиться до -6.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: