У «Борисполі» здійснив жорстку посадку літак

Читать на русском
У міжнародному аеропорту «Бориспіль» відбулася аварія літака через жорстку посадку. Частина рейсів відправляють до Харкова і Одеси.

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» сталася аварія літака через жорстку посадку.

Як пише «Слово і Діло», про це «Главкому» стало відомо зі слів пасажирів, що летіли рейсом авіакомпанії МАУ.

За їх словами, команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміни місця посадки.

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і вирушає до Києва (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», - наводять пасажири слова командирів літака.

В результаті аварії смугу закрили для польотів. Через перевантаження інших злітно-посадкових смуг «Борисполя» частину рейсів відправляють до Харкова і Одеси.

Сайт аеропорту «Бориспіль» не має ніякої інформації про подію. Сайти, які відстежують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків.

«Бориспіль» поки повідомив про скасування деяких рейсів.

Станом на 19:40 пасажирів з літака МАУ, який екстрено сів в Жулянах не випускають. Літак прямував з Брюсселя до «Борисполя».

Також стало відомо, що літаки на підльоті до Києва масово розгорнулися.

Пасажири повідомили, що літак, який здійснив посадку в «Жулянах», кружляв перед цим над «Борисполем» годину.

Пізніше стало відомо, що у «Борисполі» о 20:03 сів літак Bravo Airways.

Нагадаємо, в понеділок, 30 липня, авіалайнер рейсу PS 5265 Львів-Шарм-ель-Шейх, який виконувався компанією МАУ, здійснив аварійну посадку в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Також рейс Anda Air з аеропорту «Київ» в Анталью вранці в середу, 11 липня, здійснив вимушену посадку в аеропорту «Бориспіль» через попадання птаха в двигун літака.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: