Бойовики обстріляли житловий будинок під Маріуполем - СЦКК

Читать на русском
В середу, 9 січня близько 22:00 окупанти здійснили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на північному сході від Маріуполя.

В середу, 9 січня близько 22:00 окупанти здійснили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на північному сході від Маріуполя.

Про це повідомили в прес-службі Операції об'єднаних сил з посиланням на українську сторону СЦКК, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 січняСитуація на сході країни станом на 12 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Після обіду наступного дня місцева мешканка Чермалика повідомила, що напередодні пізно ввечері куля влучила у житлове приміщення її будинку по вулиці Мира.

11 січня прибувши на місце обстрілу, спостережна група української сторони СЦКК зафіксувала пошкодження даного будинку, зокрема, три кульових отвори у металевому захисті вікна, віконному склі та внутрішній стіні в одній з житлових кімнат.

Під час обстрілу окупантів 42-річна господарка та двоє її дітей, які перебували всередині, не постраждали.

Нагадаємо, спостерігачі Спеціальний моніторингової місії (СММ) ОБСЄ втратили безпілотний літальний апарат, який потрапив під обстріл в Луганській області.

Як повідомлялося, в районі проведення операції Об'єднаних сил протягом п'ятниці, 11 січня, бойовики 5 разів обстріляли позиції українських військових, один боєць поранений.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: