Кінотеатру «Київ» відмовили у продовженні оренди

Читать на русском
Товариству з обмеженою відповідальністю Культурному центру Кінотеатр Київ не будуть продовжувати договір оренди приміщення.

Товариству з обмеженою відповідальністю «Культурному центру «Кінотеатр «Київ» не будуть продовжувати договір оренди приміщення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у відповіді департаменту комунальної власності Києва «Громадському». Термін оренди приміщення закінчився 4 січня 2019 року.

Не закривайте кінотеатр: Держкіно готує звернення до КличкаУ зв'язку з ситуацією Іллєнко заявив, що готує звернення до мера Києва Віталія Кличка з проханням особисто розібратися в ситуації і сприяти продовженню роботи кінотеатру Київ

«Листами від 12.10.2018 та від 19.12.2018, враховуючи пропозиції департаменту культури, департамент повідомив ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ», що термін дії договору оренди цілісного майнового комплексу кінотеатр «Київ» продовжуватися не буде», - йдеться у відповіді департаменту.

У коментарі департамент зазначив, що для продовження терміну необхідне звернення постійної комісії Київської міської ради з питань власності - до них ніхто з таким проханням не звертався.

Ухвалюючи рішення про непродовження оренди, департамент керувався листом від департаменту культури, який висловив думку про передачу кінотеатру до комунальної мережі «Київкінофільм».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко зобов'язався оновити й осучаснити кінотеатр "Жовтень"Сказано 27 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

У департаменті комунальної власності також підтвердили, що «Культурний центр «Кінотеатр «Київ» звертався щодо продовження терміну оренди.

Раніше у КМДА заявили, що кінотеатр «Київ» продовжить свою роботу в нинішньому форматі.

Також повідомлялося, що у кінотеатру «Київ» виникли проблеми з орендою приміщення. Це може стати причиною закриття закладу.

Нагадаємо, кінотеатр «Кінопанорама» припинив кінопрокат з 1 жовтня 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: