Зведення ООС: 5 обстрілів, втрат серед сил ЗСУ немає

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 6 січня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню.

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 6 січня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню, жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 січняСитуація на сході країни станом на 6 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Згідно з повідомленням, опорні пункти наших військ були обстріляні противником із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі хутора Вільний на Луганському напрямку, населених пунктів Новомихайлівка, Мар'їнка, Красногорівка - на Донецькому напрямку та поблизу селища Гнутове на Маріупольському напрямку.

У відповідь на провокації противника підрозділи Об'єднаних сил застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 6 січня один окупант загинув, ще один отримав поранення.

Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Нагадаємо, представники російських збройних формувань навмисно уповільнюють пропуск громадян через лінію розмежування на контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ), призводячи до скупчення людей і транспорту на тимчасово окупованій території України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: