Обмеження руху українськими автошляхами зняли

Читать на русском
Знято всі обмеження руху для великовагових і маршрутних транспортних засобів у всіх областях.

Обмеження руху великовагових і маршрутних автомобілів по автодорогах в Україні зняли.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій ввечері в п'ятницю, 4 січня, передає «Слово і Діло».

«Знято всі обмеження руху великовагових і маршрутних транспортних засобів», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники додали, що опади місцями у вигляді невеликого снігу спостерігаються в Луганській, Київській, Вінницькій, Львівській, Дніпропетровській, Донецькій, Херсонській, Запорізькій, Чернівецькій, Черкаській областях, а також у Києві. Рятувальники також попередили, що на дорогах місцями ожеледиця.

«Висота снігового покриву становить: у Херсонській - 7-13 см (вітер 7-9 м/с), Запорізькій - 5-12 см (вітер 1-3 м/с), Донецькій - 3-19 см (вітер 1-6 м/с), Луганській - 10-17 см (вітер 3-8 м/с), Дніпропетровській - 3-5 см (вітер 5-8 м/с)», - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомили рятувальники, унаслідок ускладнення погодних умов у Запорізькій області без електропостачання залишаються два населених пункти.

Раніше через ускладнення погодних умов у Запорізькій області обмежили рух по автодорогах для великовантажних і маршрутних транспортних засобів. Також обмежили в'їзд вантажівок у місто Маріуполь Донецької області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: