Qatar Airways продовжила термін безкоштовного надання готелів

Читать на русском
Умови Free Stayover передбачають безкоштовне надання готелю в разі вибору тривалої пересадки, навіть якщо в системі доступні пересадки менше 12 годин.

Катарська авіакомпанія Qatar Airways продовжила термін безкоштовного надання готелів в рамках програми Free Stayover у разі бронювання тривалої пересадки в Досі – понад 12 годин.

Про це повідомляє avianews.com, передає «Слово і Діло».

Згідно з оновленими правилами, до 31 січня 2019 року пасажир може забронювати проживання впродовж однієї доби в готелі категорії 4 або 5 зірок для розміщення до 30 квітня 2019 року включно. Раніше передбачалося, що ця програма припинить свою дію наприкінці 2018 року.

Умови Free Stayover передбачають безкоштовне надання готелю в разі вибору тривалої пересадки, навіть якщо в системі доступні пересадки менше 12 годин.

Після отримання квитків, проте не пізніше ніж за 72 години до вильоту, необхідно забронювати безкоштовне розміщення в готелі на сайті авіакомпанії. У номері можливе розміщення двох дорослих і однієї дитини.

У разі, якщо пасажир хоче залишитися в Досі на більш тривалий час, він може забронювати номер на дві доби за фіксовану плату $ 100.

Нагадаємо, Qatar Airways почала виконувати щоденні рейси за маршрутом Київ – Доха з 28 серпня 2017 року.

Також, з липня 2018 року авіакомпанія збільшила частоту польотів із 7 до 11 на тиждень, додавши до щоденних рейсів із Києва також рейси щопонеділка, щовівторка, щочетверга та щосуботи.

Як відомо, навесні 2018 року Україна і Катар підписали безвізовий режим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: