Аварія тепломереж у Києві: 40 будинків без тепла

Читать на русском
У Києві сталася аварія на тепломережі на вулиці Сім'ї Сосніних у Солом'янському районі, через що припинено подачу тепла в 40 будівель.

У Києві сталася аварія на тепломережі на вулиці Сім'ї Сосніних у Солом'янському районі, через що припинено подачу тепла в 40 будівель.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

З'ясувалося, коли зростуть тарифи на опалення для населенняНаціональна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення тарифів на тепло для 18 із 26 запланованих постачальників.

Без опалення й гарячої води залишилися три школи і один дитсадок, 11 відомств і 25 житлових будинків. Йдеться про будівлі на вулицях Кучера, Генерала Потапова, Сім'ї Сосніних і Картвелішвілі.

Над усуненням аварії працюють комунальники. Планується, що роботи триватимуть до ранку п'ятниці, 4 січня. Тоді ж відновлять подачу теплоносія в будинки.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) підвищила для населення тарифи на опалення 18 теплокомуненерго з 1 січня 2019 року в середньому на 16,6% у зв'язку з підвищенням вартості газу для потреб населення.

Також з 1 січня 2019 року мінімальна зарплата в Україні підвищується на 12% - з 3723 до 4173 гривень.

І з 1 січня 2019 року набув чинності новий порядок здійснення державного моніторингу вод, схвалений Кабінетом міністрів України восени 2018 року. Порядок відповідає директивам ЄС і допоможе отримати більше інформації про стан вод в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: