Зведення ООС: режим тиші був порушений чотири рази

Читать на русском
Сепаратисти вдень ​​на Донбасі чотири рази порушували режим припинення вогню. В районі Пісків працював снайпер.

Протягом поточної доби, 2 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти в період з 00:00 до 18:00 середи чотири рази порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 січняСитуація на сході країни станом на 1 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначено, що опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі хутора Вільний на Луганському напрямку, а також поблизу селищ Опитне на Донецькому напрямку і населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку.

Крім вищезгаданої зброї, у районі селища Піски на Донецькому напрямку була зафіксована робота снайпера.

«Під час обстрілу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - доповіли в штабі ООС.

Раніше в Збройних силах України заявили про зникнення військовослужбовця 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади в ніч на 29 грудня 2018 року на Донбасі. Його пошуки поки не принесли результату.

Також повідомлялося, що підрозділи сепаратистів 1 січня три рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ: один український військовий загинув, ще двоє отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: