Генпрокурор розповів, коли завершать розслідування вбивства Гонгадзе

Читать на русском
Розслідування вбивства журналіста Георгі Гонгадзе може бути завершене через місяць, якщо слідство отримає оригінали плівок Мельниченка.

Розслідування вбивства журналіста Георгі Гонгадзе може бути завершене через місяць, якщо слідство отримає оригінали плівок Мельниченка.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі «5 каналу» в програмі «Рандеву».

Справа Гонгадзе: ретроспектива обіцянок українських політиківГенпрокурори Махніцький, Ярема, Шокін та Луценко провалили свої обіцянки, щодо справи про вбивство Гонгадзе.

«Можна все завершити за місяць, якщо Мельниченко привезе в Україну запис і оригінальний записуючий пристрій. Від чого він відмовляється з 2004 року. Чого відмовляється? Запитайте у Миколи Мельниченка», - відповів Луценко на питання, хто замовив вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Як відомо, Георгій Гонгадзе зник у Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі Київської області знайшли обезголовлене тіло, яке, за висновками експертів, могло належати журналісту. У 2009 році у Київській області знайшли останки черепа нібито Гонгадзе.

Поховали убитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві.

29 січня 2013 року Печерський райсуд Києва засудив екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача до довічного позбавлення волі, визнавши його винним у вбивстві Георгія Гонгадзе.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: