В'їзд на територію Полтавської області відкрили

Читать на русском
У Полтавській області зняли обмеження на в'їзд на територію області для всіх видів транспортів після припинення снігопадів.
Фото: заторів у Полтавскій області.facebook.com/poltsad

У Полтавській області зняли обмеження на в'їзд на територію області для всіх видів транспортів після припинення снігопадів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє служба автомобільних доріг Полтавської області в Facebook.

Омелян не запустив цьогоріч систему онлайн-моніторингу будівництва та ремонту дорігОмелян обіцяв запустити систему онлайн-моніторингу будівництва та ремонту доріг. Але її так і не ввели в експлуатацію.

Як зазначається, обмеження знали з 11:00 27 грудня. Однак на дорогах продовжить чергувати поліція.

«Об 11:00 обмеження на в'їзд до Полтавської області буде зняте. Трафік регулюватиме поліція й поступово відкриватиме кордони, щоб запобігти утворенню заторів у майбутньому», – йдеться а повідомленні.

Нагадаємо, станом на ранок 27 грудня після снігопадів у Полтавській області відновили рух транспорту. Проблемні ділянки на трасах М-03 Київ-Харків і Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь були розчищені станом на 7:00.

Вчора через погодні умови в'їзд до Полтавської області закрили для всіх видів транспорту. Затори спостерігалися на трасах Р-42 Лубни-Миргород-Опішня, Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук, М-03 Київ-Харків і Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь.

Для вирішення транспортної проблеми в області призначили додаткові поїзди.

Незважаючи на обмеження щодо автомобільного транспорту, рух приміських та пасажирських поїздів, у тому числі транзитних, здійснювався в штатному режимі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: