Зведення штабу ООС 27 грудня: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 26 грудня, бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

За минулу добу, 26 грудня, бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС), пише «Слово і Діло».

Війна на Донбасі: чого чекати в 2019 роціЗа даними порталу, 6 жовтня 2017 року президент України Петро Порошенко пообіцяв повернути Донбас. Про перспективи реінтеграції в 2019 році поговорили з експертами.

«26 грудня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано один випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами... За минулу добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - йдеться у зведенні штабу ООС.

Незаконні збройні формування обстріляли з мінометів калібру 82 мм позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямку.

«Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селищ Красногорівка, Луганське, Піски - на донецькому напрямку і в районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямку» - відзначили в штабі ООС.

«Протягом поточної доби ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Харчовик на маріупольському напрямку», - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки двоє бойовиків НЗФ знищені, ще один отримав поранення.

Раніше на Донбасі виникли проблеми з водопостачанням.

Також відзначимо, Росія відправила на Донбас черговий «гумконвой».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: