З'ясувалося, про що говорив Порошенко з Назарбаєвим

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко провів у середу, 26 грудня, телефонну розмову з главою Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

Президент України Петро Порошенко провів у середу, 26 грудня, телефонну розмову з главою Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

Лідери країн обговорили торгово-економічне двостороннє співробітництво, повідомляє прес-служба глави Української держави, пише «Слово і Діло».

Порошенко став краще виконувати свої обіцянки в 2018 роціПрезидент Петро Порошенко порівняно з минулим роком став трохи краще виконувати свої обіцянки.

Зазначено, що сторони домовилися про проведення чергового засідання спільної Міждержавної українсько-казахстанської комісії з економічного співробітництва в 2019 році.

«Окрему увагу було приділено стану та перспективам розвитку торгово-економічного двостороннього співробітництва. Глави обох держав обговорили питання взаємодії в рамках міжнародних організацій, зокрема, ООН», - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, президенти обговорили ситуацію із безпекою на непідконтрольних територіях України. До того ж, як повідомляється, під час бесіди глави держав відзначили обопільну зацікавленість в активізації динаміки політичного діалогу між Україною і Казахстаном.

Раніше Порошенко розповів, хто увійде до списку санкцій проти РФ.

Також відзначимо, Назарбаєв розповів про розмежування акваторії Каспію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: