Зведення штабу ООС 26 грудня: 5 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Один український військовий отримав поранення. Для придушення вогневих провокацій противника підрозділи ООС застосовували чергові вогневі засоби.

За минулу добу, 26 грудня, бойовики порушили режим припинення вогню п'ять разів.

Як повідомили в штабі ООС, було зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 грудняСитуація на сході країни станом на 25 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник здійснив обстріл з мінометів калібру 120 і 82 мм позицій української армії в районі населеного пункту Кримське на луганському напрямку, а в районі селища Золоте-4 на попаснянському напрямку - з мінометів калібру 82 мм.

Опорні пункти сил ООС були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селищ Новотошківське, Станиця Луганська та Авдіївка.

Один український військовий отримав поранення. Для придушення вогневих провокацій противника підрозділи ООС застосовували чергові вогневі засоби.

Нагадаємо, число загиблих мирних жителів на Донбасі знизилося вдвічі.

Також повідомлялося, що Росія відправила на Донбас черговий «гумконвой».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: