Зведення штабу ООС 25 грудня: 20 обстрілів, троє поранених

Читать на русском
За минулу добу, 24 грудня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, троє військовослужбовців отримали поранення.

За минулу добу, 24 грудня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 грудняСитуація на сході країни станом на 24 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«24 грудня російські окупаційні війська 20 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами... троє військовослужбовців отримали поранення», - йдеться у зведенні штабу ООС.

Зокрема, бойовики здійснили обстріл двічі: з мінометів калібру 120 і 82-мм позицій ООС в районі населеного пункту Кримське на луганському напрямку, і селища Піски - на донецькому напрямку, а з мінометів калібру 82-мм по населеному пункту Кряківка на луганському напрямку, селища Луганське на донецькому напрямку, і селища Гнутове на мМаріупольському напрямку.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Кримське - на луганському напрямку, населеного пункту Новоолександрівка на Попаснянському напрямку, селищ Кам'янка, Піски, Тарамчук, Луганське - на донецькому напрямку, селища Південне на Горлівському напрямку , а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне - на маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи обороняються застосовували чергові вогневі засоби», - підкреслили в штабі ООС.

За даними української розвідки, 24 грудня один бойовик був знищений і шість отримали поранення. Протягом поточної доби бойовики вогонь не відкривали.

Раніше Росія відправила на Донбас черговий «гумконвой».

Також відзначимо, що в школах Донецької області оголосили карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: