Парубій розповів, коли підпише закон про трирічне бюджетне планування

Читать на русском
Парубій анонсував підписання законопроекту про внесення змін до Бюджетного кодексу України про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій анонсував підписання законопроекту №8044 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування)».

Як пише «Слово і Діло», голова парламенту заявив, що підпише закон сьогодні після завершення пленарного засідання.

Мінфін уперше відкрив дані місцевих бюджетівМіністерство фінансів України вперше відкрило дані всіх місцевих бюджетів. Громадяни зможуть контролювати використання бюджетних коштів як на рівні своєї області, так і на рівні села/селища.

Нагадаємо, ВР не підтримала постанову про скасування голосування за цей закон. Раніше парламент розблокував підписання законопроекту №8044 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування)». Таким чином, документ тепер можуть підписати голова парламенту та президент.

Нардепи схвалили запровадження трирічного бюджетного планування 6 грудня. Документ створює правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування

У Міністерстві фінансів відзначили, що тепер усі міністерства та державні установи зможуть планувати реформи, розуміючи свої бюджетні можливості на довгу перспективу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: