Київрада ухвалила міський бюджет на 2019 рік

Читать на русском
Київська міська рада ухвалила бюджет на 2019 рік. За ухвалення рішення в цілому проголосували 87 депутатів за мінімально необхідної кількості в 61 голос.

Київська міська рада ухвалила бюджет на 201й рік. За ухвалення рішення в цілому проголосували 87 депутатів за мінімально необхідної кількості в 61 голос.

Як пише «Слово і Діло», про це передають «Українські новини».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір розпочати будівництво метро на Виноградар у 2018 роціСказано 8 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Зазначається, що з урахуванням доробок профільної комісії та правок, внесених під час обговорення в міськбюджет, доходи і витрати становитимуть по більш ніж 57 млрд грн.

Основна сума витрат у бюджеті припадає на сферу освіти - понад 17 млрд грн.

Ще понад 10 млрд грн буде виділено на сферу охорони здоров'я, а близько 8 млрд - на соціальний захист і соціальне забезпечення.

На сферу житлово-комунального господарства передбачено понад 5 млрд ​​грн, а на сферу транспорту і транспортної інфраструктури – майже 7 млрд грн.

Серед інфраструктурних об'єктів пріоритетними визнано Подільсько-Воскресенський міст, на будівництво якого в бюджеті на 2019-й рік передбачено 630 млн грн, а також будівництво ділянки метро до житлового масиву Виноградар, на яке за підсумком обговорень було вирішено виділити 760 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: