Назвали дату, коли в британському парламенті відбудеться голосування щодо Brexit

Читать на русском
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що парламент проведе голосування за угоду щодо Brexit після 14 січня.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що парламент проведе голосування за угоду щодо Brexit після 14 січня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Sky News.

Мей зазначила, що за тиждень до цього - з 7 січня - парламент відновить дебати за цією угодою. Вона додала, що якщо парламент відкине цю угоду, то іншої угоди вже не буде. Нагадаємо, Мей заявила, що можливе проведення нового референдуму про вихід країни зі складу Європейського союзу може завдати непоправної шкоди політиці уряду.

Раніше стало відомо, що консерватори готують новий референдум щодо Brexit за спиною в Мей. Консерватор Девід Лідінгтон провів переговори з депутатами Лейбористської партії з пропозицією створити міжпартійну коаліцію для нового голосування щодо Brexit.

Також прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що проведення другого референдуму щодо виходу країни зі складу Європейського Союзу завдасть непоправної шкоди політиці уряду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: