Порошенко прокоментував можливість своєї участі у виборах

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко прокоментував перспективу висунення на другий президентський термін у 2019 році.

Президент України Петро Порошенко прокоментував перспективу висунення на другий президентський термін у 2019 році.

Як пише «Слово і Діло», на прес-конференції в Києві 16 грудня Порошенко заявив, що поки не готовий оголосити про своє бажання балотуватися.

Президентські вибори-2019: у кого які шанси на другий турЗгідно з останніми соцопитуваннями, в лідерах Юлія Тимошенко – 11,9 відсотка, 8,2 відсотка – за Володимира Зеленського, 6,5 відсотків – за Петра Порошенка, 6,2 відсотка – за Юрія Бойка. Оцінили шанси кандидатів експерти.

«Позиція перша - я дуже довіряю українському народові. Позиція друга - я впевнений в його відповідальному виборі. Позиція третя. Якщо я прийму рішення балотуватися і так трапиться, що буде хтось більш гідний - я буду йому допомагати», - цитує Порошенка Українська правда.

Петро Порошенко був обраний главою держави на позачергових президентських виборах 25 травня 2014 року. Згідно з Конституцією, чергові вибори президента України мають відбутися в останню неділю березня 2019 року.

Нагадаємо, під час прес-конференції президент прес-конференції попросив Раду вже в лютому закріпити курс у НАТО і ЄС.

Також Порошенко, заявив, що Вселенський патріарх Варфоломій підтвердив, що томос про автокефалію новоствореній Українській православній церкві буде урочисто вручено на Святвечір 6 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: