Право на владу: воєнний стан та свобода слова

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1 + 1 у програмі Право на владу не буде політиків. Журналісти обговорять чи можливо в умовах воєнного стану зберегти свободу слова.
Слово і Діло

Темою нового випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде сьогодні о 22:30 у прямому ефірі на каналі «1+1», стане вплив воєнного стану на свободу слова в Україні.

Як протидіяти інформаційній агресії Росії у розв’язаній нею гібридній війні та водночас не дозволити придушити демократичні свободи? Чому український інформаційний простір досі беззахисний перед фейками російської пропаганди?

Про це ведучі «Право на владу» Наталія Мосейчук та Сергій Іванов сьогодні говоритимуть з гостями програми, серед яких цього разу не політики, а провідні українські журналісти: шеф-редактор видання LB.ua Соня Кошкіна, засновник інтернет-видання Дмитро Гордон, головний редактор сайту Цензор.нет Юрий Бутусов, журналіст та блогер Денис Казанський, керівник та засновник Skrypin.ua Роман Скрипін, голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, журналіст, ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1» Олександр Дубінський та інші.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

За правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Сьогодні о 22.30 на каналі "1+1".

Нагадаємо, ми писали, що Гройсман назвав умову для дострокового припинення воєнного стану.

Також ми розпитали експертів, чи відбудуться вибори в ОТГ під час воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: