Гройсман назвав умову для дострокового припинення воєнного стану

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у середу, 5 грудня, заявив, що військовий стан в Україні може бути припинено достроково у разі нормалізації ситуації.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у середу, 5 грудня, заявив, що військовий стан в Україні може бути припинено достроково у разі нормалізації ситуації.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Теорія паніки: хто й навіщо скористається небезпекою воєнного стану?Із запровадженням воєнного стану соцмережі щодня генерують цілі кампанії з психологічних диверсій. Як цьому протидіяти та чи вдасться вберегтися від паніки, розмірковував політолог Олександр Радчук.

Про це він сказав на зустрічі з представниками регіональних ЗМІ в Києві.

«Якщо ми не будемо відчувати ніяких загроз, то ніякого продовження воєнного стану не буде. Також, якщо ситуація нормалізується, то можливо буде розглядати і дострокове припинення воєнного стану. Але я глибоко переконаний в тому, що Президент як Верховний головнокомандувач із урахуванням тієї інформації, яка у нього буде, прийме необхідне рішення», - сказав Гройсман.

Він також зазначив, що введення воєнного стану в 10 областях було превентивним заходом.

Нагадаємо, закон про воєнний стан набув чинності 28 листопада. Він затверджує президентський указ про введення воєнного стану на 30 діб у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецької, Запорізької, Херсонської областях і внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: