Карта ООС: ситуація на сході України на 4 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 4 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

На луганському напрямку ворог порушував режим тиші 3 рази. Зокрема, із гранатометів, 82-мм мінометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по оборонних позиціях підрозділів Об’єднаних сил поблизу Кримського та Степного.

На донецькому напрямку за минулу добу зафіксовано 11 збройних провокацій з боку бойовиків. Російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях українських військових поблизу Троїцького, Пісків, Славного, Гнутового, Чермалика, Водяного та Авдіївки. Тут ворог застосовував переважно гранатомети різних типів та стрілецьку зброю, а Піски обстрілювали із 120-мм та 82-мм мінометів.

Внаслідок бойових дій протягом минулої доби двоє українських військових дістали поранення різних ступенів. Їм надається медична допомога.

За даними розвідки Об’єднаних сил за минулу добу трьох окупантів російсько-терористичних військ знищено, стільки ж поранено.

Від початку цієї доби станом на 12:00 4 грудня було зафіксовано 4 порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. Під час бойових дій один український військовий загинув, ще одного поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: