Столицю паралізували затори: що показують Google Maps

Читать на русском
У Києві увечері в понеділок, 3 грудня, утворилися численні затори на дорогах столиці. Зокрема на мосту Метро, мосту Патона, а також на Південному мосту.

У Києві ввечері в понеділок, 3 грудня, утворилися численні затори на дорогах столиці.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє сервіс Google Maps.

Як мери ремонтують дороги в містахКличко ремонтує Велику окружну навколо Києва разом із китайцями, Філатов планує нанести сучасну розмітку на дорогах Дніпра, Садовий лише планує кошторис щодо дороги на Рясне.

Так, ускладнено рух на мосту Метро, мосту Патона, а також на Південному мосту.

Крім того, на лівому березі столиці затори спостерігаються на Дарниці, Русанівці, Дніпровській набережній, проспекті Миколи Бажана.

На правому березі столиці ускладнений рух на центральних вулицях міста (Хрещатику, бульварі Тараса Шевченка, вулицях Саксаганського, Жилянській, Богдана Хмельницького, Льва Толстого, Інститутській, Грушевського), а також на Набережному шосе, бульварі Дружби народів, проспекті Перемоги, вул. Вадима Гетьмана, вул. Олени Теліги, проспекті Валерія Лобановського, проспекті Степана Бандери, на Подолі, Лук'янівці, Повітрофлотському проспекті, Великій Окружній дорозі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сьогодні ввечері в зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Чорноморець» (Одеса) можливі зміни в роботі метрополітену.

Також повідомлялося, що в Києві до кінця доби 3 грудня, вночі та вранці 4 грудня очікується туман та ожеледиця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: