У Держдепі пояснили скасування зустрічі Путіна й Трампа

Читать на русском
Вашингтон домагається повернення українських моряків і кораблів, захоплених в Керченській протоці.

Влада США через «ізоляцію» відправляє Росії чіткий сигнал про неприпустимість інциденту в Керченській протоці, в ході якого російські військові захопили українські кораблі.

Як передає «Слово і Діло», про це сказав в ході брифінгу представник держдепартаменту США Роберт Палладіно, повідомляє РИА Новости.

Порошенко прокоментував скасування зустрічі Трампа і ПутінаПетро Порошенко вітає рішення американського колеги Дональда Трампа скасувати заплановану зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним.

«Цілком очевидно (то, чого Вашингтон домагається - ред.) це повернення українських моряків і кораблів. Агресія, свідками якої ми стали, є неприпустимою. І сильний сигнал був відправлений (через скасування зустрічі Трампа і Путіна - ред.)», - заявив Палладіно.

На уточнююче запитання, як цей сигнал був відправлений, Палладіно відповів, що «через ізоляцію».

Раніше в четвер президент США Дональд Трамп повідомив, що скасовує зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G20 в Аргентині через інцидент в Керченській протоці. Президент США дав зрозуміти, що чекає від Москви врегулювання цієї ситуації.

У Кремлі оперативно відреагували на рішення Трампа, заявивши, що у Путіна з'явиться пара додаткових годин для корисних зустрічей на саміті «двадцятки» в Буенос-Айресі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: