Порошенко прокоментував скасування зустрічі Трампа і Путіна

Читать на русском
Петро Порошенко вітає рішення американського колеги Дональда Трампа скасувати заплановану зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним.

Президент України Петро Порошенко відреагував на повідомлення про скасування зустрічі президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним.

Про це свідчить повідомлення президента України в соцмережі Twitter, опубліковане в четвер, 29 листопада, передає «Слово і Діло».

У Кремлі відреагували на скасування зустрічі Трампа і ПутінаЗа словами представника Кремля, якщо Трамп дійсно скасував зустріч із Путіним, то у президента РФ буде «пара додаткових годин у програмі для корисних зустрічей на полях саміту».

«Так діють великі лідери!» - написав Порошенко.

Нагадаємо, 29 листопада президент США Дональд Трамп заявив, що скасував заплановану зустріч на саміті G20 в Аргентині з президентом Володимиром Путіним до тих пір, поки полонені росіянами біля Керченської протоки українські військові моряки і судна ВМС ЗСУ не будуть повернуті в Україну.

Відзначимо, що двосторонні переговори президентів мали відбутися на полях саміту G20 в Буенос-Айресі. Він пройде з 30 листопада по 1 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: