Москва не відповідатиме на заборону в'їзду росіян в Україну

Читать на русском
Москва не буде відповідати дзеркально на заборону на в'їзд в Україну для російських чоловіків. Дзеркальні обмежувальні заходи можуть привести до божевілля, вважають у МЗС РФ.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в п'ятницю, 30 листопада, заявила, що Москва не відповідатиме дзеркально на заборону на в'їзд в Україну для російських чоловіків.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс».

В Україну не пропустили десятки росіян, які летіли з МінськаБлизько півсотні громадян Росії, які прибули з Мінська до Києва, відмовили у в’їзді в Україну.

«Щодо України, причому не країни, а саме того режиму, який зараз стоїть біля важелів управління країною, то говорити про дзеркальність просто страшно, адже якщо хтось спробує повторити дзеркально те, що відбувається зараз дзеркально в Києві, то це можемо привести до божевілля. А якщо говорити в національному масштабі, то просто до колапсу», – сказала вона.

Як повідомлялося, сьогодні вранці на засіданні силовиків за участю президента Петра Порошенка ухвалили рішення про запровадження на час воєнного стану заборони на в'їзд для чоловіків із громадянством РФ віком від 16 до 60 років.

Напередодні в Держприкордонслужбі повідомили, що відтепер адміністративний кордон із Кримом можуть перетнути лише громадяни України.

Перед цим Порошенко заявив, що для росіян будуть запроваджені обмеження на зняття депозитів та операції з обміну валют.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: