Зведення штабу ООС 30 листопада: 14 обстрілів, є поранений

Читать на русском
З початку поточної доби обстрілів з боку бойовиків зафіксовано не було. За даними розвідки, троє окупантів за минулу добу було знищено.

За минулу добу, 29 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 14 разів обстріляли позиції українських військових, сім разів застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, з мінометів калібру 82 мм були обстріляні українські позиції в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Чермалик, Гнутове і Водяне, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 листопадаСитуація на сході країни станом на 29 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

По опорних пунктах біля Кримського, Гнутово і хутора Вільний бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Тарамчука терористи застосували стрілецьку зброю, а неподалік Авдіївки - автоматичні гранатомети. З великокаліберних кулеметів і гранатометів терористи стріляли в районі Верхньоторецького.

У штабі також додали, що за минулу добу в результаті бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Крім того, в ході бойового зіткнення, зник безвісти солдат Сергій Проданюк.

З початку поточної доби обстрілів з боку бойовиків зафіксовано не було. За даними розвідки, троє окупантів за минулу добу було знищено.

Раніше повідомлялося, що КПВВ на Донбасі перейшли на зимовий графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: