Трамп не звільнятиме спецпрокурора у «російській справі»

Читать на русском
Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що звільнення спецпрокурора Роберта Мюллера не входить в плани президента США Дональда Трампа.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що звільнення спецпрокурора Роберта Мюллера не входить в плани президента США Дональда Трампа.

За її словами, Трамп давно міг б відправити Мюллера у відставку, якби у нього було таке бажання, пише «Слово і Діло». Однак куратор «російської справи» залишається на посаді, незважаючи на різку критику голови держави.

Трамп прокоментував указ про санкції за втручання у вибориПрезидент США Дональд Трамп прокоментував підписання ним указу про введення санкцій за втручання в американські вибори.

«Розслідування йде не перший рік. Якби президент хотів це зробити, він зробив би. У нього немає таких намірів», - відповіла вона на запитання журналістів.

При цьому Сандерс знову процитувала Трампа, який постійно повторює, що у його команди не було ніякої змови з Росією.

Раніше у вівторок Трамп заявив, що Мюллер завдав масштабних збитків американському правосуддю, приділяючи занадто багато уваги темі уявних зв'язків президента з Росією і «спробам» Москви вплинути на вибори в США.

Раніше повідомлялося, що Трампа допитали в «російській справі».

Також відомо, що президент США розмірковує над зміною відразу декількох високопоставлених співробітників адміністрації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: