Польща загрожує депортацією українцям за блокаду кордону

Читать на русском
Компетентні органи Польщі просять надати інформацію про осіб, що беруть участь у блокаді кордону.

Польща вимагає надати інформацію про учасників мітингу громадян України, які блокують кордон у Львівській області. Цим громадянам загрожують санкції, аж до депортації.

Про це повідомив глава Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 27 листопада, пише «Слово і Діло».

ДФС не пустила в Україну більше 200 «євроблях» з початку добиНайбільше відмов пов'язані з тим, що водії не хочуть платити фінансову заставу за ввезення машини на територію України.

«Мали неприємну ситуацію, коли мітингувальники не пропустили двох польських дипломатів. Тому зараз компетентні органи Польщі просять надати інформацію про осіб, які беруть участь у цих заходах, щоб при спробі перетину депортувати та анулювати карту поляка, якщо таку видавали», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 25 листопада власники автомобілів з іноземною реєстрацією почали блокувати пункти пропуску на західній ділянці кордону. У понеділок акція продовжилася.

У вівторок повідомлялося про розблокування під'їздів до пунктів пропуску на кордоні з Польщею у Львівській та Волинській областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: