Через снігопад обмежили в'їзд вантажівок до Києва

Читать на русском
26 листопада в столиці та області ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. 27 листопада в південних та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с.
Ілюстративне фото.

Жителів України попереджають про ускладнення погодних умов – сильний сніг та ожеледицю. Сніговий покрив очікується до 8-15 см.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій із посиланням на Укргідрометцентр.

Приморожений листопад: в Україну прийде антициклон ConstantinУ суботу, 24 листопада, за її словами, антициклон Constantin ще утримає суху погоду. А ось в неділю, 25 листопада, на заході, півночі, включно з Києвом, в більшості центральних областей та на Харківщині пройдуть дощі і мокрий сніг.

26 листопада та 27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь.

26 листопада в столиці та області ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. 27 листопада в південних та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с.

Як повідомляє сайт «Укравтодору, із 7:00 поліція почала в межах Київської області обмежувати рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування. Також не пускали вантажівки до Києва. З 8:00 поліція почала пускати до столиці по 5 фур з інтервалом у 5-10 хв.

Київська адміністрація закликає водіїв приватних авто утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, щоб не заважати роботі техніки. Пішоходам рекомендують рухатися тротуарами з обережністю, переходити дорогу лише в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

За даними «Укравтодору, в Христинівському районі Черкаської області на автодорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 526, сталося ДТП.

Наразі рух трасою М-12, км 526 перекрито. Проїзд автомобілів здійснюється через м. Христинівка.

Раніше стало відомо, що через ожеледицю на одеській трасі сталася низка ДТП.

Також у Житомирі через ожеледицю не вийшли на маршрути комунальні автобуси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: