Повінь в Італії: через негоду загинули 10 осіб - фото (доповнено)

Читать на русском

В Італії негода і повені забрали життя десяти осіб. Агентство з цивільного захисту повідомило, що протягом тижня кількість жертв негоди поступово зменшується.

Через негоду та повені на італійському острові Сицилія загинули десять людей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ANSA.

Синоптик дав прогноз погоди на листопадПерший тиждень листопада буде відносно теплим, проте вже із 7 листопада слід очікувати значного похолодання й мокрого снігу.

У районі Кавалларо в комуні Кастельдачча (Палермо) одна з річок вийшла з берегів через проливні дощі, які обрушилися на острів, і затопила будинок, у якому були жінки та діти.

За даними Repubblica, серед загиблих - двоє дітей одного року і трьох років та 15-річний підліток. Всього в будинку перебували 12 осіб. Двом вдалося врятуватися.

Ще одну людину, зниклу безвісти в Вікарі (Палермо), знайшли мертвою. Його автомобіль затопило водою.

Нагадаємо, раніше агентство з цивільного захисту Італії повідомило, що протягом тижня кількість жертв від негоди поступово зменшується, але метеорологи прогнозують продовження негоди протягом усіх вихідних.

Раніше в столиці Італії Римі пройшла потужна злива, яка затопила східні та західні райони міста. Автомобільний рух виявився паралізованим, а деякі станції метро були змушені евакуювати.

Також сильний снігопад і проливні зливи пройшли у Франції.

Щодо України синоптики прогнозували, що на вихідних у більшості регіонів країни похолодає, місцями пройдуть короткочасні дощі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: