ЗМІ викрили Порошенка у зустрічах із Медведчуком: в АП спростовують

Читать на русском
В АП повідомили, що Порошенко не мав, не має й не збирається мати жодних спільних бізнес-інтересів або бізнесу з Медведчуком.

Віктор Медведчук регулярно приїжджає до Адміністрації президента.

Про це йдеться в розслідуванні програми «Схеми», передає «Слово і Діло».

Хто зупинить Медведчука? Колонка Леоніда ШвецяЮрій Бойко та Вадим Рабінович підуть на парламентські вибори разом, створивши Опозиційну платформу – За життя.

«Під час нашого спостереження протягом майже 4 місяців, ми помітили, що Віктор Медведчук регулярно приїжджає до АП. Причому ці зустрічі в АП намагаються не афішувати», – констатують журналісти.

Вказується, що в ті дні, коли зйомка «Схемами» велася таємно, автомобілі супроводу Медведчука стояли під АП і не ховалися. Однак щойно журналісти починали знімати відкрито, то візити кума Путіна до Адміністрації українського президента намагалися приховати.

Також відзначимо, 23 листопада в Адміністрації президента України прокоментували інформацію про зустріч глави держави Петра Порошенка та проросійського політика Медведчука.

В АП повідомили, що Порошенко не мав, не має й не збирається мати спільних бізнес-інтересів або бізнесу з Медведчуком. В АП розповіли, що президент провів декілька зустрічей із Медведчуком, на яких висловив невдоволення через затягування процесу звільнення українських політв'язнів, яких незаконно утримують у Росії та на окупованих нею територіях, і виключно для зрушення з мертвої точки цього питання. На Банковій зазначили, що Порошенко не поділяє ідей та політичних висловлювань Медведчука.

Раніше Порошенко розповів, коли б РФ не наважилася анексувати Крим.

Також нагадаємо, Порошенко вимагає терміново затвердити зміни до Конституції щодо курсу до ЄС і НАТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: