Кабмін звільнив першого заступника міністра освіти і науки Ковтунця

Читать на русском
Кабінет міністрів України ухвалив рішення про звільнення Володимира Ковтунця з посади першого заступника міністра освіти і науки України.

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про звільнення Володимира Ковтунця з посади першого заступника міністра освіти і науки України.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в розпорядженні уряду.

«Звільнити Ковтунця Володимира Віталійовича з посади першого заступника міністра освіти і науки України згідно з поданою заявою», – написано в розпорядженні уряду №864 від 14 листопада.

Раніше стало відомо, що поліція Києва завершила розслідування справи про розбійний напад на кур'єра, за яким повідомлено про підозру двом особам.

У розбійному нападі брали участь троє людей, один з яких – син Ковтунця Михайло. ЗМІ з посиланням на джерело повідомляли, що він брав участь у розбійному нападі на кур'єра інтернет-магазину в Києві, щоб заволодіти мобільним телефоном Iphone 8+.

У березні суд обрав для сина заступника міністра освіти, підозрюваного в розбої, нічний домашній арешт на два місяці, а в серпні прокуратура передала справу до суду.

Також стала відома зарплата Гриневич за вересень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: