Зведення ООС: обстріли з кулеметів та стрілецької зброї біля хутора Вільний

Читать на русском
Противник вів прицільний вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі хутора Вільний.

Упродовж поточної доби російські окупаційні війська 2 рази порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 листопадаСитуація на сході країни станом на 22 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

В штабі розповіли, що противник вів прицільний вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі хутора Вільний.

«Протитанкові керовані ракети та стрілецьку зброю російські окупанти застосували по наших оборонних укріпленнях неподалік Луганського. В ході бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. У разі загрози життю та здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню у відповідь», - йдеться у вечірньому зведенні.

Військові додали, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Раніше Порошенко розповів, коли б РФ не наважилася анексувати Крим.

Глава держави також ще раз вибачився, що не дотримав обіцянку швидко закінчити війну на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: