Трамп оцінив свою роботу на «п'ять з плюсом»

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп в ефірі телеканалу Fox News високо оцінив свою роботу на посаді голови держави.

Президент США Дональд Трамп в ефірі телеканалу Fox News високо оцінив свою роботу на посаді голови держави.

Про це пише «Слово і Діло».

«Я б поставив собі ... Я ненавиджу робити це, але я зроблю це ... Я б поставив собі A+ (5 +. - ред.) Цього достатньо? Можу я поставити собі ще більше?»- сказав американський лідер.

Як пояснив політик, Вашингтон «все робить добре»: США процвітають економічно і немає війни з Північною Кореєю.

Раніше телеканал CNN повідомив про страх Трампа уславитися підкаблучником. Він переживає, що випади його дружини Меланії проти деяких співробітників адміністрації і перестановки могли створити враження про його залежність від дружини.

Нагадаємо, американський президент Дональд Трамп відповів на питання спецпрокурора США Роберта Мюллера у справі про втручання Росії в президентські вибори 2016 року.

Як відомо, раніше американський лідер в своєму Twitter написав, що розслідування зв'язків його команди з російським урядом, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер, засноване на шахрайстві.

Нагадаємо, США неодноразово звинувачували Росію в спробі вплинути на президентські вибори. За даними спецслужб США, російська розвідка використовувала два хакерські угрупування для злому серверів Демократичної партії.

Своєю чергою, Росія відкидає звинувачення в причетності до зломів. У липні США пред'явили заочні звинувачення 12 російським розвідникам-хакерам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: