Чиновника з Міненерго спіймали на «відкаті»

Читать на русском
Зловмисника затримали під час отримання відкату в розмірі 275 тисяч гривень. Суд посадив чиновника під арешт із можливістю вийти під заставу.

Голову комісії з реорганізації одного з державних підприємств Міністерства енергетики та вугільної промисловості України затримали на хабарі в 275 тисяч гривень.

Про це в понеділок, 19 листопада, повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Нацполіції, пише «Слово і Діло».

За даними поліції, чиновник вимагав і отримав 275 тисяч гривень від керівника одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Гроші були отримані за перерахування на рахунок товариства бюджетних коштів в розмірі 1,5 мільйона гривень за виконані за договором роботи.

Зазначається, що поліцейські спільно зі слідчими військової прокуратури затримали голову комісії під час отримання хабара.

Посадовій особі повідомлено про підозру. Суд обрав чоловіку запобіжний захід – арешт на 60 діб із правом внесення застави в розмірі 2,3 мільйона гривень.

Декількома днями раніше в Дніпропетровській області на великому хабарі спіймали підполковника ДФС.

Також у Полтаві зловили чиновника на хабарі в $20 тисяч. Працівника «Укрінтеравтосервісу» затримали в робочому кабінеті під час отримання грошей.

Раніше на хабарі в Києві був затриманий чиновник «Укравтодору».

Також СБУ затримала на багатотисячному хабарі чиновника Держприкордонслужби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: