У Харкові під час отримання хабара затримали інспектора ДФС

Читать на русском
У Харкові силовики затримали під час отримання хабара інспектора Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС).

У Харкові силовики затримали під час отримання хабара інспектора Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС).

Як повідомили в прес-службі відомства, жінка затримана під час отримання чергової частини хабара в розмірі 80 тисяч гривень, пише «Слово і Діло».

«До цього вона отримувала гроші ще два рази. Загальна сума неправомірної винагороди повинна була скласти 200 тисяч гривень», - повідомили у відомстві.

Операція по документуванню протиправної діяльності головного державного інспектора тривала протягом місяця. У свою чергу в прес-центрі СБУ заявили, що жінку затримали при отриманні 100 тисяч гривень.

«Старший державний інспектор відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем регіонального управління ДФС вимагала від керівника місцевого комерційного підприємства 200 тисяч гривень. Чиновниця за цю суму обіцяла не відображати в матеріалах податкової перевірки всі виявлені правопорушення та не нарахувати в повному обсязі штрафні санкції», - уточнили силовики.

Раніше в Рівному чиновники РДА попалися на валютному хабарі.

Також нагадаємо, СБУ затримала на багатотисячному хабарі чиновника Держприкордонслужби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: