В Одесі блокували трасу через відсутність опалення

Читать на русском
В Одесі жителі житлового комплексу Європейський сьогодні блокували рух по трасі «Одеса-Южне» через відсутність опалення.

В Одесі жителі житлового комплексу «Європейський» сьогодні блокували рух по трасі «Одеса-Южне» через відсутність опалення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Думскую».

Опалення та прибирання снігу: піар-теми тижня кандидатів у президентиІлля Кива обіцяв, якщо його оберуть президентом, прибрати сніг назавжди. А Петро Порошенко закликав місцеву владу дати всім тепло.

Повідомляється, що акція протесту відбувається в даний час біля Крижановки. Зокрема, група людей перекрила трасу «Одеса-Южне».

За словами депутата Крижанівського сільради Сергія Колодяжного, таким чином люди домагаються включення тепла в ЖК «Європейський».

Наголошується, що протестувальники в ситуації звинувачують забудовника. Однак незважаючи на обіцянки чиновників знайти вихід з положення без тепла досі залишаються понад 500 квартир цього житлового комплексу.

Нагадаємо, в Одесі група городян ввечері у вівторок, 13 листопада, перекрили вулицю в селищі Котовського через відсутність опалення.

Відзначається, що одесити перекрили вулицю Бочарова, а саме: перехрестя з вулицею Семена Палія. У перекритті брали участь жителі п'яти багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» з'ясувало, як мери обіцяли забезпечити теплом українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: