ЗСУ отримали велику партію озброєнь

Читать на русском
Українській армії передали понад 65 одиниць озброєння і військової техніки, у тому числі танки, БТР, бронеавтомобілі і високоточні протитанкові ракетні комплекси.

Українській армії передали понад 65 одиниць озброєння та військової техніки, в тому числі танки, БТР, бронеавтомобілі та високоточні протитанкові ракетні комплекси.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 15 листопада, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Порошенко показав відремонтовану техніку для ЗСУУраган за 20 секунд може зробити повний залп з 16 реактивних снарядів, який вражає цілі на дальності до 35 км.

Так, Київський бронетанковий завод передав ЗСУ три відновлених і модернізованих танки Т-72 та п'ять БТР-3.

Підприємства «Укроборонпрому» також передали українським військовим 20 високоточних протитанкових комплексів «Стугна-П» і 30 «Корсарів» від конструкторського бюро «Луч», а також мобільний РЛС кругового огляду «Дельта», розроблену й виготовлену ДП НДІ радіолокаційних систем «Квант-Радіолокація».

ТОВ «Українська бронетехніка», своєю чергою, передало військовим шість спеціалізованих броньованих автомобілів, а також п'ять 82-міліметрових переносних мінометів УПІК-82 української розробки.

За даними «Укроборонпрому», підприємства концерну за дев'ять місяців передали військовим понад 3,5 тисячі одиниць озброєння та військової техніки.

Раніше в Україні пройшли випробування нового 120-міліметрового мінометного комплексу «Барс-8ММК», створеного на базі бронеавтомобіля «Барс-8».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: